"Energiek je werk kunnen doen is het lekkerste wat er is. Een workout draagt hier zeker aan bij"

Sjoerd Holzmüller

Over mij

Mijn naam is Sjoerd Holzmüller, ik ben 22 jaar oud en woonachtig in Maurik.
Momenteel ben ik student bedrijfskunde aan de Avans Hogeschool.
Voordat ik begon met mijn opleiding bedrijfskunde heb ik de opleiding tot personal trainer gevolgd aan de Aalo.
Op deze opleiding heb ik mijn passie voor fitness gecombineerd met de juiste kennis over beweging en een gezonde levensstijl.
Deze perfecte combinatie helpt mij om innovatief bezig te zijn in de fitnesswereld, waarbij ik iedereen de mogelijkheid bied om te bewegen op een leuke en enthousiaste manier.
Ik heb echter niet altijd van sport en beweging gehouden, scroll vooral verder voor mijn verhaal!

foto Bedrijfsfitness op het werk

Sinds mijn 8ste heb ik te maken gehad met flink overgewicht. Ik heb hier altijd veel last van ondervonden, omdat ik bijvoorbeeld moeilijk mee kon komen met gym op school of op de voetbalclub. Verder werd regelmatig voor ‘dikke’ uitgemaakt.
In 2016 ben ik gestart aan de IVA in Driebergen. Dit was een enorme boost voor mijn zelfvertrouwen, maar ik was nog steeds veel te zwaar. In januari 2017 besloot ik het roer om te gooien, ik begon met afvallen. Ik ben begonnen met mezelf goed inlezen en verschillende afvalmethoden uit te proberen. Hiermee is het mij gelukt om 28 kilo af te vallen. 

Ik ben een strever, het is bij mij altijd alles of niets. Ik merkte dat deze mindset in combinatie met sporten en  mijn opleiding lastig te combineren was. 

Ik had het idee dat het anders moest kunnen. Ik heb daarom besloten om trainingen te ontwerpen die overal uit te voeren zijn, maar vooral tussen de dagelijkse bezigheden door. 

Zo is het concept van Your Office Gym ontstaan. 

Mijn verhaal

This website uses proteincookies to ensure you get the best experience on our website.