Wat je kan verwachten

De basis van elke workout

Jouw bedrijf staat centraal

Dit betekent dat ik in gesprek ga met jullie om het bedrijf ook echt goed te leren kennen. Ik vind het belangrijk om erachter te komen wat jullie doen, wie jullie zijn en wat jullie motiveert. Zo creëren we een band en worden de trainingen persoonlijk. Dit is belangrijk om het maximale resultaat te behalen voor jou en je werknemers.

Bewegen op elk niveau

Niet iedereen in jouw bedrijf is even sportief of even goed in staat om te bewegen, maar dit betekent niet dat bewegen helemaal niet kan. Ik kijk naar de groep die ik voor me heb en pas daar graag mijn trainingen op aan. Kan er wat meer pit in de trainingen of mag het een tandje minder? Geen probleem, alles is mogelijk! Mocht het zo zijn dat het niveau erg uiteen loopt of dat jouw werknemers het onprettig vinden om samen met hun collega's te trainen, dan pas ik me uiteraard ook daar op aan. Bedrijfsfitness moet gewoon leuk zijn.

Bewegen in werkkleding

Het prettigste aan Your Office Gym is misschien wel dat je gewoon mee kunt doen in werkkleding. Elke training kan in elk type kleding, of je nu een strak pak, een kokerrok of een overall draagt. Dit is prettig, omdat jouw werknemers nauwelijks hoeven te zweten en zich daarbij niet hoeven om te kleden, zo wordt de stap om te bewegen kleiner.

Bedrijfsfitness kent een aantal vormen. De meeste bekende vorm is wel dat je via jouw werkgever mag sporten bij een aangesloten sportschool. Dit is natuurlijk goed aanbod, maar hoevaak maak je er nou gebruik van? wordt de drempel om te sporten dan wel verkleind? Ga jij na een lang werkdag nog naar de sportschool of plof je heerlijk op de bank?

Bij Your Office Gym doe ik dit totaal anders. Met dit nieuwe en unieke concept kom ik naar jou toe! 
Your Office Gym biedt personal training aan bij jou op de werkvloer, dus jij en je collega’s hoeven alleen maar op je vertrouwde werktijden naar het werk te komen en ik sta vol energie voor jullie klaar om energiek de dag te beginnen of om af te sluiten. 

In ongeveer 20 tot 30 minuten hebben jij en je collega’s een boost te pakken om lekker aan de slag te gaan of om even je hoofd leeg te maken. 

Met Your Office Gym haal je energie in huis!

Bedrijfsfitness, maar dan anders

Voordelen voor jouw personeel

Meer energie

Een gemiddeld mens zit 10 uur per dag tijdens een werkdag. Dit kost veel energie. Door dagelijks een laagdrempelige workout uit te voeren van Your Office Gym merk je dat je meer energie hebt voor je dagelijkse bezigheden.

Betere nachtrust

Met sporten krijg je meer energie, dus zal je meer willen ondernemen. Door overdag actiever te zijn zal je lichaam meer voldaan zijn en vraagt je lichaam meer om slaap. Your Office Gym helpt je aan deze bewegingsactiviteit.

foto fitness squat

Betere houding

De huidige kantoorbanen bevatten vaak zittende functies achter een computer. Je zit uren per dag voorover gebogen. Dit kan leiden tot nek, schouder- en rugklachten. Your Office Gym helpt jou en je lichaam de juiste houding aan te nemen.

Mentaal sterker

Sport draagt bij aan je zelfvertrouwen. De (zichtbare) verbeteringen in je lichaam geven een enorme boost aan je mentale gesteldheid. Your Office Gym helpt je met een workout je hoofd even leeg te maken.

Voordelen voor jouw bedrijf

De sfeer op de werkvloer verbetert

Een workout bij Your Office Gym doe je samen! Samen sporten bevordert de cohesie binnen het team, omdat je gezamenlijk uit je comfortzone stapt. Ook pep je elkaar op, waardoor je tot het maximale gaat.

Verbetering van de productiviteit

Your Office Gym verbetert de productiviteit binnen jouw bedrijf. Je biedt je personeel de mogelijkheid een boost te geven aan hun werkdag door hun hoofd even leeg te maken en actief bezig te zijn.

Ziekteverzuim neemt af

Een workout zorgt ervoor dat je medewerkers minder last hebben van lichamelijke klachten, omdat ze fitter zijn en lekkerder in hun vel zitten. Klachten als RSI (spier- en gewrichtsklachten), maar ook griep en verkoudheid zullen afnemen als de fitheid toeneemt. Dit bespaart jouw organisatie een hoop geld.

Belastingvoordeel

Met het aanbieden van workouts van Your Office Gym bespaar je direct op de afdracht van sociale werkgeverslasten. Deze lasten worden worden berekend over lagere loonkosten, waardoor je werkgeverslasten lager uitvallen.

This website uses proteincookies to ensure you get the best experience on our website.